Seppe Wouters regeert ijzersterk in Aalter

Zes combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing in de pony Grand Prix van de Gouden Laars. Afgelopen weekend hielden drie duo’s het hout in de lepels in deze barrage. Helemaal uit het verre Hasselt zorgde Seppe Wouters dat de rit de moeite waard was. In het zadel van Kristal Sparkle van Begeveld overwon Seppe in 35,59 seconden.

Op de rug van de 13-jarige Ponyhoeve Bright Sparkle-merrie bleef Wouters net geen seconde voor op Vic De Plecker met onder het zadel Orchid’s Anucia (Kanshebber). Aline Sercu werkte het podium af met Opaline Optima (Orchid’s Romario II). Net buiten het podium haalde Seppe Wouters ook nog de vierde plaats. Met onder het zadel Mojito van ‘t Oordeel bleef de jonge ruiter uit Hasselt Evelyn Mees met Voodstock de l’Astree voor.

In de 1.10m ponyproef overwon Camille Biebuyck met Orchid’s Relando (Kenneth NPA). Het duo overwon door als enige onder de 23 seconden te blijven Nell Delgouffe volgde op de tweede plek met Quatro Van De Vondelhoeve terwijl Amber Jacobs het podium afwerkte op de rug van Geena Lisa.

In de 1.00m proef bleef Kilian Franco met Revisibile van de Bucxtale, Seppe Wouters in het zadel van Cara D.J. voor. Het volledige podium strandde op minder dan een seconde van elkaar. Rik Nauta werkte daarbij het podium af met onder het zadel Mr Rojo.

Alle resultaten

Bron: Equnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *