Rania Dindane ijzersterk in Gouden Laars competitie Hasselt

De Gouden Laars competitie in Hasselt eindigde vandaag met de 1m20. Het is daar Rania Dindane die met de BWP hengst Moonfighter Machiavelli (v. Goliath van de Groenweg) in 37.04 seconden naar de winst weet te rijden. Dindane zien we ook terug op een vierde plaats met Pablo (Pacific). Vic de Plecker en Orchid’s Anucia volgen dan met 40.03 seconden en nog een foutloze ronde op de tweede plaats. Seppe Wouters was vandaag de snelste met zijn Kristal Sparkle van Begeveld met 36.35 seconden, maar moest helaas zijn rit bekopen met 4 strafpunten. Frederik Mees en First Rate de Tinmont (Ultra-Top De La Haie) zien we dan op de vijfde plaats terug.

1m10

In het 1m10 weet Seppe Wouters zijn Mojito van ‘t Oordeel naar de eerste plaats te sturen met 31.26 seconden. Louise Lenaerts neemt er met Oyalele-V genoegen met de tweede plaats in 31.30 seconden en we zien Rania Dindane met Kandide van Seven Oaks terug op de derde plaats.

1m

Seppe Wouters weet ook de 1m op naam te schrijven met Cara D.J. in 26.23 seconden. Rik Nauta en Mr Rojo zien we dan terug op de tweede plaats met een tijd van 26.44 seconden. Hebe de Maeyer en Jumper weten de derde plaats op naam te schrijven.

In het 90 cm snellen Zoë Verschooten en Speedy naar de winst, terwijl in het 80cm Joeri Vandebosch met Golden Jersey weet te winnen.

Resultaten

Bron: Equnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *