Rania Dindane en Seppe Wouters regeren op Gouden Laars Stal Hulsterlo

Ook de ponyruiters kwamen aan de start op Stal Hulsterlo afgelopen weekend. In de hoogste pony rubriek van de Gouden Laars sprong Rania Dindane naar de overwinning met haar vertrouwde Pablo (Pacific). Het duo bleef net geen seconde voor op de Hasseltse springruiter, Seppe Wouters met Kristal Sparkle Van Begeveld (Ponyhoeve Bright Sparkle).

De Oost-Vlaamse, Didane haalde ook de derde plek ditmaal met Moonfighter Machiavelli (Goliath van de Groenweg ). Net buiten het podium volgden Vic De Plecker (Orchid’s Anucia) en Charlotte Frederick (Orchid’s Colyne) op een vierde en vijfde plek.

Seppe Wouters hield dan weer de concurrentie achter zich in de 1.10m rubriek. Op de rug van Cara D.j. (Kantje’s Armando) bleef Wouters Nell Delgouffe met Mieke voor. Margot Devisscher vervolledigde het podium met haar Luminahof’s Hyacinth.

In de 1.00m moest Wouters opnieuw een combinatie voor zich dulden. Hebe De Maeyer overwon deze proef op de rug van Rocky’s Ryan SB. De Maeyer sprong ook naar de derde stek met Jumper onder het zadel. Seppe Wouters volgde op de tweede plek met zijn Kantje’s Armando-nazaat, Cara D.j.

Alle resultaten

Bron: Equnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *