Louis Le Grelle en Paulien De Pauw zijn grootste winnaars op Gouden Laars Hasselt

De zwaarste proef van de Gouden Laarscompetitie in Hasselt op zondag, de Jun/U25 1,40m, ging naar Louis Le Grelle met zijn Crazy Girl (Corlensky). Het duo klopte de concurrentie in 40,94 seconden tijdens de barrage. Weliswaar met vier strafpunten, maar enige tegenstander Pieter Kenis klokte met Kapri de la Drie (Pommeau du Heup) in 38,92 seconden af met 8 strafpunten en hield het zo op de tweede plaats.

Sander Everaert legde met Indira vd Kwekenhoeve (Blue Boy) de beste basisomloop af en werd vierde met 1 strafpunt in 79,29 seconden. Mathieu-Maxim Goossens volgde op plaats vijf met Klunten B (Hunters Argentus) met eveneens een strafpunt voor tijd.

In de Schol/Jun/U25 1,30m wist Paulien De Pauw te winnen met Daiquiri Droeshout (Tenor Manciais) in 28,68 seconden. Dat was bijna een seconde sneller dan Lison Corbisier met Anabelle de l’Enclos (Vancouver d’Auvray). Femke De Graaf werd derde met N-Joy van ‘t Hellewater (Elvis ter Putte), Issica T (Thunder vd Zuuthoeve) sprong met Luna Matala naar de vierde plaats. Anouk De Proft werd vijfde met Q Bee vh Dielshof Z (Quidam de Revel).

Kyle Cuypers kon met Mystic Lady van ‘t Buxushof (Toulon) de proef 1,20m winnen, Hannah Vanstipelen volgde met Tequila Asborne Z (Tinka’s Boy). Dries Vanthienen werd derde met Elordonne S (Lord Z). Het 1,10m ging naar Margot Devisscher in het zadel van Davenport Blue.

Klik hier voor alle resultaten.

Bron: Equnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *