Femke De Graaf is eind winnaar Gouden Laars seizoen

Afgelopen weekend verzamelden de Gouden Laars ruiters op het Zilveren Spoor in Moorsele. In de afsluitende 1.40m finale sprong Andres Vereecke naar de overwinning met Jaro vd Donkhoeve (Doree vd Moskifarm). Het duo moest in het eindklassement toch de overwinning afstaan en zich tevreden stellen met een zesde plaats. Vereecke haalde in de eindranking ook een vierde plaats met Igor Van de Wittemoere.

Femke De Graaf greep de eind overwinning na een zevende plaats in de finale. De Graaf sprong naar de eind overwinning met Joker van de la Rosteehoeve (Faldiano). Het duo sprong in totaal 222 punten bijeen en bleef zo ruim voor op Lien Van Ende met Ethias van ‘t Elzenhof (Orlando). Anne De Doncker vervolledigde het podium in de eind ranking met Hitoya LCS.

In de 1.40m rubriek voor junioren hield Lore Decock de concurrentie achter zich met Heschung van t Ameldonk (Wandor vd Mispelaere). Met 190 punten werd Lore op de hielen gezeten door Rune Reynders met Folie. Het eind podium werd afgewerkt door Tristan Guisson in het zadel van Corrychella van ter Hulst.

Over een hoogte van 1.30m werden er drie eind kampioenen gehuldigd. Lien Van Ende greep de eindoverwinning bij de young riders in het zadel van Curiosity terwijl Ben De Craene met Comme D Api vd Hacienda Z dit deed bij de junioren. Elise Van Den Branden won de titel bij de scholieren in het zadel van Brillianthina Van ‘t Ruytershof.

In de 1.20m rubriek sprong Emma De Craene met Ferra Van den Bisschop naar de eindtitel bij de junioren. Bij de scholieren was het Nicolas Rombouts die de eindprijs in ontvangst nam met Fuptric Van Beek. De 1.10m scholieren titel was weggelegd voor Elise Van Den Branden met Luna Van ‘t Ruytershof Z.

Bron: Equnews
Foto: Houou Tomita – Gouden Laars