Etienne Princen regeert op Gouden Laars Groentenjumping

De eerste Gouden Laars ‘Grand Prix’ van het jaar kwam gisteren op naam van Etienne Princen. De familie Spits/Ceulemans hun Groentenjumping organiseerde de eerste Gouden Laars. Na een overwinning van Aline Sercu bij de pony’s wist Etienne Princen op sublieme wijze de 1.40m hoofdrubriek op zijn naam te schrijven.

Van de zeven starters in de herkansing wist enkel Princen (junior) met Contro D’Houtveld ( Echo van het Neerenbosch) het hout in de lepels te laten. Met één springfout volgde de West-Vlaming Thomas Thometcheck (junior) op de tweede plaats. De springruiter die dit jaar zal uitkomen voor de Waase Wolven in de SMS League, volgde met onder het zadel Talounabab K Z (Taloubet Z). Mathieu-Maxim Goossens (U25) werkte het podium af op de rug van Klunten B (Hunters Argentus).

Net buiten het podium volgden Wannes Notelé (U25) met Katana op vier en Dries Van Dyck (junior) met Eloma-M op vijf.

Elke Appeltans (U25) hield de concurrentie achter zich in de 1.30m proef. Samen met Falvé (Vleut) nam de amazone een seconde voorsprong op Paulien De Pauw (U25) in het zadel van Daiquiri Droeshout. Mieke Ceuterick (U25) vervolledigde het podium op de rug van Indira Jade De Dwerse Hagen. Op de 4de plaats zagen we Caro-Belle De Hornois (Idyllis L), zij werd beste junior. Beste scholier werd Albert Bruyneel met Lady Amor Sandro vd Waterhoeve (Sandro Boy).

Op een hoogste van 1.20m snelde Chloe Van De Walle (scholier) naar de overwinning met Famous One Van Schore (Numero Uno). Jarne Francken (junior) met Dame Z en Chloë Vereeken (U25) met Caprice werkten het podium af.

Rik Nauta (scholier) overwon de 1.10m proef met Titan D Hoyo (Kannan). Het paar bleef Marie De Sloover (U25) met Chips van de Zandloper en Hanne Van Linden (U25) met Excellance voor.

Uitslag

Bron: Equnews.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *