Amber Frederick schittert op Gouden Laars pony’s

Op het Azelhof in Lier wist Amber Frederick afgelopen weekend de overig pony combinaties achter zich te houden. Slechts twee duo’s kwalificeerden zich voor de herkansing in de 1.20m pony rubriek. Amber Frederick won uiteindelijk deze Gouden Laars manche met Easter BB (Rocky Grichet).

Het paar was ruim één seconde sneller dan Joppe an Dijck met onder het zadel Primeur van de Delthoeve. Met één springfout in de basisomloop werkte Luka Roman de top drie af. Roman bleef met Orchid’s Mila, Nell Delgouffe met onder het zadel Quatro van de Vondelhoeve, voor. 

Eerder sprong Saartje Joosten naar de winst in de 1.10m rubriek. Samen met Kaatje van de Beekerheide bleef Joosten nipt voor op Frederik Mees met onder het zadel First Rate De Tinmont. Nell Delgouffe werkte in deze rubriek het podium af op de rug van Mieke.

In de 1.00m rubriek bleef Rik Nauta met Mr Rojo, de Belgische pony kampioen, Seppe Wouters voor. Wouters volgde op de tweede plaats met zijn vertrouwde Cara d.j. Het duo werd opgevolgd door Chloé Hoste met Crack-drum vh Juxschot.

Zoë Verschooten won dan weer de 90cm met Speedy terwijl Estelle Van Tricht de eerste winst van de dag greep. Van Tricht won de 80cm pony rubriek met Danouska.

Alle resultaten

Bron: Equnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *