Alexander Housen is heer en meester op Gouden Laars Lier

Op het Azelhof in Lier kwalificeerden drie combinaties zich voor de herkansing in de 1.40m hoofdrubriek van de Gouden Laars. Op zondag sprong Alexander Housen naar de winst met Cassandra HSP.

Samen met de negenjarige merrie bleef Housen ruim twee seconden voor op Anouk de Proft met onder het zadel Q Bee vh Dielshof Z (Quidam de Revel). Met één springfout volgde Lore Decock op de derde plek.

Decock volgde met Bart Bomeré’s gefokte Heschung van t Ameldonk (Wandor vd Mispelaere). Net buiten het podium sprong Lynn d’Havé met één tijdsfout naar de vierde plek. In het zadel van Kasper S.I. bleef ze Mona Vergnanini met Calista Z voor.

Femke De Graaf hield de concurrentie achter zich in de 1.30m rubriek. In het zadel van N-Joy van ‘t Hellewater (Elvis Ter Putte) bleef De Graaf nipt voor op Elise Van Den Branden met Loreen Van ‘t Ruytershof Z. Lien Van Ende werkte de top drie af met onder het zadel Cita P Z.

De 1.20m proef kwam op naam van Anjolie Vanhecke met Melodie Du Cantaure (Fidji du Fleury). Het paar hield als enige de chrono onder de 37 seconden en bleef zo Robbe Van Boxstael met Elle de Laubry voor. Simon Caaels vervolledigde het podium in het zadel van Leffe van de Zandloper.

Op zondag sprong Alice Gilson naar de eerste winst van de dag. Samen met Fonzi d’Archonfosse bleef Gilson in de 1.10m rubriek Bryan Dufresne (Taime de Kens) en Sebastiaan Vandeven (Gusambara BH) voor.

Uitslag

Bron: Equnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *